Taşdelen Ortaokulu

Telefon : 04863642010
WEB https://tasdelenortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Taşdelen Köyü Uludere/Şırnak
VİZYON : Toplumun Milli,manevi ve kültürel değerlerine sahip, saygılı, bilim ve teknolojinin ışığında, sorgulayan, üreten, güvenilir, demokratik düşünebilen, yeteneklerinin farkında, özgüveni tam bireyler yetiştiren alanında öncü bir kurum olmak.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 0

Servis : Öğretmen servisi bulunmamaktadır.
Ulaşım : Şırnak ve Uludere´ye dolmuşlar ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Dağlık
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Şırnak şehir merkezine uzaklık 50 km, Uludere ilçe merkezine uzaklık 15 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :